In Ontwikkeling

Hier vindt u het aanbod van VariaVastgoed in een notendop. Voor meer informatie over bepaalde woningen, verzoeken wij u contact op te nemen.

Eerste Jan Steenstraat 112-IIIn maart 2018 is VariaVastgoed B.V. gestart met de renovatie van de tweede verdieping aan de Eerste Jan Steenstraat 112. Na Renovatie zal het appartement ca 70m2 o.a. bestaan uit een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een walk-in closet.

Status: In ontwikkeling
Pieter Langendijkstraat 22In maart 2018 is VariaVastgoed B.V. gestart met de renovatie van de Pieter Langendijkstraat 22. Na renovatie zal het pand bestaan uit een dubbel benedenhuis en 4 appartementen.

Status: In ontwikkeling
Valeriusstraat 286-HSIn januari 2018 is VariaVastgoed B.V. gestart met de renovatie van het drie-dubbel benedenhuis aan de Valeriusstraat 286.

Status: in ontwikkeling
Van Ostadestraat 40Ter ontwikkeling heeft VariaVastgoed B.V. de Van Ostadestraat 40 aangekocht. Na renovatie zal de VVan Ostadestraat 40an Ostadestraat 40 bestaan uit een dubbel benedenhuis en 4 appartementen.

Status: in ontwikkeling
Willem Pijpersstraat 72Ter ontwikkeling heeft VariaVastgoed B.V. de Willem Pijperstraat 72 gekocht. Dit woonhuis gelegen net achter de AWillem Pijperstraat 72pollobuurt zal geheel gerenoveerd worden.

Status: in ontwikkeling
Van Oldenbarneveldtstraat 53Medio december zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van de Van Oldenbarneveldtstraat 53.

Na renovatie zal het pand bestaan uit een dubbel benedenhuis en 4 appartementen waarvan 3 voor de verkoop.

Status: in ontwikkeling
Kanaalstraat 120In November 2017 zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van de Kanaalstraat 120.

Status: in ontwikkeling
Eerste Helmersstraat 197In september 2018 zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van het dubbele benedenhuis aan de eerste Helmersstraat 197.

Status: in ontwikkeling
Amsteldijk 59-60VariaVastgoed B.V. is sinds medio Januari eigenaar van Amstelijk 59-60. Op de Amsteldijk 59 zal door middel van nieuwbouw meerdere appartementen gerealiseerd worden. Op de Amsteldijk 60 zal na renovatie bestaan uit een dubbel benedenhuis en enkele appartementen met zicht op de Amstel.

Status: in ontwikkeling
Torenlaan 12-C BlaricumAangekocht door Variavastgoed medio Juni. Het appartement op de eerste etage van circa 200m2 zal turn-key gerenoveerd en verkocht worden.

Status: In ontwikkeling
Commelinstraat 31VariaVastgoed kocht begin 2016 het pand aan de Commelinstraat 31, vanaf half januari zal gestart worden met de renovatie van de begane grond van ruim 130 m2 en zal het casco van het pand gerenoveerd worden.

Status: In ontwikkeling
Home In Ontwikkeling