Aangekocht

Van Ostadestraat 40Ter ontwikkeling heeft VariaVastgoed B.V. de Van Ostadestraat 40 aangekocht. Na renovatie zal de VVan Ostadestraat 40an Ostadestraat 40 bestaan uit een dubbel benedenhuis en 4 appartementen.

Status: in ontwikkeling
Willem Pijpersstraat 72Ter ontwikkeling heeft VariaVastgoed B.V. de Willem Pijperstraat 72 gekocht. Dit woonhuis gelegen net achter de AWillem Pijperstraat 72pollobuurt zal geheel gerenoveerd worden.

Status: in ontwikkeling
Eerste Constantijn Huygensstraat 5Als belegging heeft VariaVastgoed B.V. per juli 2018 midden in de "Helmersbuurt" het pand aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 5 gekocht.

Status: aangekocht
Daniel Stalpertstraat 56Als belegging heeft VariaVastgoed B.V. per juli 2018 in het hart van “de Pijp” het pand aan de Daniel Stalpertstraat 56 gekocht.

Status: aangekocht
Stadionweg 267-269Onlangs heeft Variavastgoed deze verborgen parel aangekocht. Binnenkort meer informatie.

Status: aangekocht
Van Oldenbarneveldtstraat 53Medio december zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van de Van Oldenbarneveldtstraat 53.

Na renovatie zal het pand bestaan uit een dubbel benedenhuis en 4 appartementen waarvan 3 voor de verkoop.

Status: in ontwikkeling
Kanaalstraat 120In November 2017 zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van de Kanaalstraat 120.

Status: in ontwikkeling
Eerste Helmersstraat 197In september 2018 zal VariaVastgoed B.V. starten met de renovatie van het dubbele benedenhuis aan de eerste Helmersstraat 197.

Status: in ontwikkeling
Singel 28Aangekocht ter ontwikkeling, gelegen aan één van de oudste grachten van Amsterdam is VariaVastgoed b.v. eigenaar van dit prachtige rijksmonument.

Status: verkocht
Amsteldijk 59-60VariaVastgoed B.V. is sinds medio Januari eigenaar van Amstelijk 59-60. Op de Amsteldijk 59 zal door middel van nieuwbouw meerdere appartementen gerealiseerd worden. Op de Amsteldijk 60 zal na renovatie bestaan uit een dubbel benedenhuis en enkele appartementen met zicht op de Amstel.

Status: in ontwikkeling
Nassaukade 159 en 160Als belegging heeft VariaVastgoed B.V. op het randje van de Jordaan deze twee panden gekocht welke totaal bestaat uit 6 appartementen.
Singel 276Onlangs heeft VariaVastgoed de Singel 276 aangekocht.
Torenlaan 12-C BlaricumAangekocht door Variavastgoed medio Juni. Het appartement op de eerste etage van circa 200m2 zal turn-key gerenoveerd en verkocht worden.

Status: In ontwikkeling
Eerste Jan Steenstraat 112Vanaf medio September is VariaVastgoed B.V. bezig met het renoveren van de begane grond woning.

Status: verkocht
Johan van Oldenbarneveltlaan 64VariaVastgoed heeft een pand in Den Haag aan de Oldenbarneveltlaan gekocht en houdt dit aan als belegging.

Status: Verkocht
Vondelkerkstraat 22-I & IIVrijwel direct gelegen aan het vondelpark ontwikkelt VariaVastgoed hier een dubbel bovenhuis van ongeveer 130 m2. De woning zal turn-key opgeleverd worden.

Status: Verkocht
Commelinstraat 31VariaVastgoed kocht begin 2016 het pand aan de Commelinstraat 31, vanaf half januari zal gestart worden met de renovatie van de begane grond van ruim 130 m2 en zal het casco van het pand gerenoveerd worden.

Status: In ontwikkeling
Gerard Doustraat 31-II, III & IVAls belegging heeft VariaVastgoed B.V. midden in de bruisende “Pijp” dit bovenhuis aangekocht bestaande uit twee appartementen.

Status: Aangekocht
Saxenburgerdwarsstraat 15 sousSaxenburgerdwarsstraat 15 sous, 1054 KS te Amsterdam. Makelaar: Heeren Makelaars Uniek gelegen en zeer net beneden huis (101 m²) met eigen opgang en fraai terras (op het westen) aan achterzijde. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het pand is gelegen in een rustig straatje van Stadsdeel Oud-West en op nog geen minuut

Overtoom 278Gelegen aan de Overtoom heeft Variavastgoed het gehele pand aangekocht. In september zal begonnen worden met de realisatie van een dubbel benedenhuis en 3 appartementen welke verkocht zullen worden.

Status: In ontwikkeling
Admiraal de Ruijterweg 29-hsGelegen op de rand van het centrum van Amsterdam en stadsdeel west zal VariaVastgoed een dubbel beneden huis renoveren en verkopen van ruim 150 m2.

Status: verkocht
Eerste Helmersstraat 329-I/IIVariaVastgoed heeft eind 2014 twee verhuurde appartementsrechten met bergingen aangekocht.

Status: Aangekocht
Overtoom 93Als belegging heeft VariaVastgoed een riante verhuurd bovenhuis op de Overtoom aangekocht. In 2014 heeft VVG twee riante verhuurde appartementen gekocht voor de belegging, waarvan 1 halverwege 2016 verkocht is aan de zittende huurder.

Status: Aangekocht
Amsterdam Johannes Vermeerstraat 34Dit prachtige pand aan de Johannes Vermeerstraat is door VariaVastgoed aangekocht. Er wordt een dubbel bovenhuis van ca. 145m2 met dakterras gerealiseerd.

Status: Verkocht
Govert Flinckstraat 354Variavastgoed heeft dit pand in de Pijp bij de Amstel aangekocht en zal begin 2015 starten met de renovatie.

Status: verkocht
D. Stalpertstraat 50-52Midden in hartje Pijp heeft VariaVastgoed 2 panden aangekocht, waarbij de bedrijfsruimtes worden ontwikkeld en de bovenhuizen worden aangehouden als belegging.

Status: In ontwikkeling
Recht Boomsloot 63In het Centrum van Amsterdam heeft VariaVastgoed het gehele pand aangekocht welke geheel gerenoveerd zal worden.

Status: Verkocht
Saxenburgerstraat 6Dit pand aan het Vondelpark zal door VariaVastgoed ontwikkeld worden in een dubbel benedenhuis, 1e etage en een dubbelbovenhuis op de 2e en 3e etage.

Status: Verkocht
D. Stalpertstraat 91Dit gehele pand is aangekocht door VariaVastgoed, het benedenhuis zal ontwikkeld worden en het bovenhuis wordt aangehouden als belegging.

Status: verkocht
Den Haag Statenlaan 37Dit fraaie, in het Statenkwartier gelegen pand is door VariaVastgoed aangekocht en wordt volledig gerenoveerd. Het herenhuis met 290m2 woonoppervlakte zal vervolgens verkocht worden.

Status: Verkocht
Utrecht Blauwkapelseweg 93Deze woningen zijn door VariaVastgoed aangekocht en vervolgens verkocht.

Status: Verkocht
Amsterdam Lomanstraat 101Dit herenhuis wordt gekocht door VariaVastgoed, waar vervolgens een dubbel benedenhuis (ca. 135m2) en 2 enkele lagen (ca. 65m2) worden gerenoveerd en worden verkocht.

Status: Verkocht
Warmond ‘t Sonne-HuijsDit vrijstaande rijksmonument, gelegen nabij de Kagerplassen, wordt door VariaVastgoed in ere hersteld.

Status: Afgerond
Den Haag Cornelis Jolstraat 6VariaVastgoed heeft dit pand van ruim 210m2 in Den Haag verworven. Het wordt geheel gerenoveerd voor de verkoop.

Status: Verkocht
Den Haag Van Ouwenlaan 46Aangekocht middenin het groene Benoordenhout, gelegen tegenover Landgoed Clingendael, in zeer rustige straat, unieke onder architectuur gebouwde vrijstaande villa welke door VariaVastgoed gerenoveerd wordt.

Status: Verkocht
Amsterdam Watteaustraat 10VariaVastgoed renoveert het pand aan de Watteaustraat 10 te Amsterdam, waarbij een dubbel benedenhuis van ca 130m2 en een enkele etage van ca 65m2 wordt gecreëerd en vervolgens verkocht zal worden.

Status: Verkocht
Amsterdam Tweede Helmersstraat 97Een renovatie van het pand waarbij de gevel gereinigd is en de kozijnen vervangen, het dubbel benedenhuis van ca 95m2 is totaal gerenoveerd en is afgesplitst en verkocht.

Status: Verkocht
Amsterdam Servaes Noutsstraat 10In eigen beheer is het project ‘Servaes Noutsstraat 10’ voltooid. Het pand heeft een volledige renovatie en herindeling ondergaan waardoor drie, in nieuw staat verkerende, woningen zijn gecreëerd. Het project behelsde de aankoop, sloop, herindeling/splitsing, renovatie en uiteindelijk de verkoop van de woningen.

Status: Verkocht
Amsterdam Pretoriusstraat 44Gelegen in de opkomende Transvaalbuurt biedt VariaVastgoed op deze locatie de volgende woningen aan:

Begane grond: beneden appartement (ca 100m2) met tuin Plattegrond
Derde verdieping: ruim appartement van ca 85m2 met een balkon Plattegrond
Vierde verdieping: ruim appartement van ca 90m2 met een dakterras Plattegrond

Status: Verkocht
Amsterdam Leidsekade 64Op deze toplocatie in het centrum van de hoofdstad, biedt VariaVastgoed de volgende woningen aan:

Souterrain en bel-etage: dubbellaags beneden appartement (ca 130m2) met tuin
Eerste verdieping: appartement van ca 65m2

Status: Verkocht
Home Aangekocht